Om Else

Kropsbevidsthed gennem sund kost og mental balance blev mit hjertebarn efter mange år med dårlig fordøjelse, yoyo-vægt, humørsvingninger og stress. For mig var det opslidende ikke at have energi og overskud til mig selv, børn, mand, familie, venner og kollegaer. Alt det energi og overskud, som jeg ønskede mig for at være en god mor, dejlig hustru, god kollega, hyggelig og sjov ven/veninde og ikke mindst selvkærlighed, var på ingen måde tilstede. Jeg følte, jeg slæbte mig igennem hamsterhjulet i bakgear og har mærket, hvordan stress har ramt mig med magtesløshed og frustrationer.

Nu har jeg fundet energi og overskud til at være den kvinde, jeg altid har drømt om – kvinden, der har energi og overskud til børn, mand, familie, venner/veninder, kollegaer og ikke mindst mine skønne klienter. Jeg har fået styr på mine hormon-ubalancer.

Gennem min uddannelse, som holistisk kostvejleder, coach og stresscoach, har jeg nu fantastiske værktøjer, som giver mig en fantastisk kropsbevidsthed og ved, hvad, der giver mig energi og overskud – Nemlig sund kost og mental balance. Min krop og mentale sundhed skal plejes. Der er kun en, der har ansvartet for, jeg har energi og overskud – Nemlig MIG!

I min klinik arbejder jeg med mit hjertebarn. Nemlig sund kost. Kost er essentiel for, at kroppen kan fungere biokemisk, og som i den sidste ende giver energi og overskud og muligheden for at leve det liv, man ønsker sig.

Din krop taler til dig. I min verden er de symptomer, fysisk som mentalt, et udryk for, at din krop er belastet/overbelastet. Og du har af forskellige årsager ikke lyttet til din krop. Din krop kan ikke sende en sms, skrive en mail, ringe dig på. Men den taler virkelig til dig.

Spørgsmålet er – Lytter du ?

Privat er jeg gift og har 3 dejlige børn. Jeg nyder naturen på alle årstider – både skov og ved vandet. Motion af forskellige former er essentiel for mig på samme måde, som sund kost og mental træning er det.  Jeg elsker at udvide min viden omkring kost, krop og mental balance.

>